Loading...

Download Info

Bestelopties

ADH Sportfoto covert vele (top)sportevenementen. Om een zo groot mogelijk aanbod te vertegenwoordigen, worden foto's geüpload tijdens elk sportevenement of direct na de wedstrijd die wij coveren, exclusief en actueel. De foto's kunt u van deze website downloaden. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor een fotoverzoek of een opdracht (al dan niet sport gerelateerd).

Download opties

1. Media downloaden Rights Managed (RM) foto's.

Er zijn drie manieren om te downloaden:
a) Door offerte aan te vragen
b) Met de optie 'Tarief Berekenen' bij de foto (downloaden en afrekenen met iDEAL of PayPal*)
c) Direct downloaden met een Instant Download-account (downloaden op rekening**)
 
2. Particulieren downloaden een foto uitsluitend voor eigen gebruik. De download wordt via de 'Winkelwagen' afgehandeld.
Betaalopties: iDEAL of PayPal. 
 
Om te kunnen downloaden moet je inloggen. Nog geen inlog? Registreer je dan. Ons privacybeleid is daarbij van toepassing. Wij raden je ook aan gebruikersinfo te lezen op de startpagina.
 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.
Of informeer naar de mediatarieven bij een Instant Download account, afgestemd per media en gebruiksdoel.


* Met 'Tarief Berekenen' wordt de prijs voor de licentie bepaald door de opgave van soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio.
** Instant Download wil zeggen dat je met één klik direct kunt downloaden zonder de aankoopoptie Tarief Berekenen. Je ontvangt eens per maand een Download Report dat wordt gefactureerd tegen een vooraf overeengekomen prijs. Instant Download is goedkoper en alleen bestemd voor zakelijke relaties zoals media, sportbond, sportfederaties of sportclubs.